fredag 29 februari 2008

Jag börjar nästan tro....

.....att en viss person är rädd. Inte klassiskt gömma-sig-under-sängen-rädd. Utan mer shit-vad-har-jag-gett-mig-in-på-rädd.
Det var jävligt kaxigt i början att man skulle komma till samma ställe varje fredag för att sakta men säkert jobba sig steg för steg (ja alla 101 stycken) till det beundranvärda målet.
Men någonstans på vägen så dog det där ut och rösten som normalt hörs övreallt har plötsligt tystnat. Sådär snyggt och nedtonat så man knappt märkt det.
Så jag frågar mig själv (och vissa andra); vad är det som har hänt?
För det kan väl inte vara så att det handlar om... Feghet...?

Bäst i rutan...

...just nu måste ju vara Kustbevakarna på Kanal 5. Jag är helt fast, det är så jäkla fascinerade jobb och karakäerna är helt underbara. Sen är ju faktiskt halva nöjet att se alla idioter dom haffar för sjöfylleri. Som en snäll, svensk variant av Cops.

Ikväll

Ikväll går jag på Tiki Room och drickar drinkar. Efter det blir det bowling och goda öl med vänner. Efter det (om jag fortfarande står upp) blir det Rocket Room på Debban!



Syndens färg











torsdag 28 februari 2008

Horrorpops



Snyggt band med rätt känsla. Tänkte nyss på att sångerskan låter lite som Sahara Hotnights-Maria, eller hur?


Very stylish!










Torsdag


Har han rätt?

Svart vs. Vitt















Som en orm ömsar skinn....

.....så byter det vackra folket i Hollywood stil. Säga vad man vill om Christina Aguilera, men hon hade en persiod när hon var så fruktansvärt snygg!













onsdag 27 februari 2008

The Vanities Girls


Vanity Fair har gjort en artikelserie om nya heta kvinnliga skådespelerskor som man bör hålla ögonen på. Till det har de tagit helt fantastiska bilder med alla tjejerna i piup-stil. Bilderna ser ut som godis som man kan äta upp. Svenska Malin Åkerman som hunnit med flera filer redan är även med (bilden nedan).
Ovan syns Rachel Taylor, Hayden Panettiere, Mary Elizabeth Winstead och Isla Fisher

Appropå Dita...

....HUR kan man alltid se så fruktansvärt perfekt ut?!













Dita

Dita Von Teese har gett ut en bok med namnet FETISCH SOM KONSTART & BURLESQUE SOM KONSTART och den beskrivs som: en komplett beskrivning av Dita Von Teeses livsstil. Här avslöjar hon hemligheten bakom sin personliga stil och om konsten att klä sig förföriskt och vågat på ett kvinnligt sätt. Boken består av två böcker: Det är bara att vända på boken för att välja vad man vill läsa om. Ena delen beskriver den burleska modestilen, den andra delen den fetischistiska. Med mer än 180 bilder, tagna av världskända fotografer, blir den också en estetiskt vacker bok att läsa.


Boken ser sjukt snygg ut och jag vill ha ha ha (jag fyller ju år snart hörni)!



Vill ha


Onsdag


tisdag 26 februari 2008

Sarah Silverman

Jag gillar skämt som byggs upp och går för långt (så länge de inte går fööör långt, om ni fattar vad jag menar). Och jag gillar folk som tycker det är roligt att driva med sig själva.
Och jag gillar Sarah Silverman (har ni sett hennes roasts av diverse kändisar? Om inte, kolla Youtube).
Här är ett exempel som innefattar allt detta. Väldigt roligt!





måndag 25 februari 2008

Kulturkrockar








Skinhead-kulturen är ett jävligt intressant fenomen som fått mycket oförtjänt skit av puckon som snott deras stil och förvrängt budskapet. Men det är de ju i och för sig inte ensamma om att ha råkat ut för.


Stilen tilltalar mig verkligen. Kan det ha att göra med min förkärlek för hängslen?
Och folk verkar ha fått upp ögonen lite mer för vad det egentligen handlar om. Inte minst tack vara en av 2007 års bästa filmer, This is England.


Gringo och DN har gjort intressant reportage. Läs här och här. Thisway på Sankt Eriksgatan säljer kläderna.
Och se för Guds skull filmen!



Ännu en duktig kvinnlig fotograf..

...som har pinupor som specialitet. Kolla mer på Holly West's Myspace.



fredag 22 februari 2008

Feminist javisst?

Man tycker att man är stark, självständig och cool. Eller hur?
Så varför är det så att när en engelsman på 60 bast ringer och smickrar lite och kallar en för Darling, och lite annat som man egentligen inte borde tycka är okej att någon som man egentligen inte känner så väl säger, så blir man som en fnittrig fjortis?!
Okej stäm mig, men har du blivit kallad Darling på snygg brittisk dialekt? Suck....

Fan. Nu ska jag åka till tatueringsstudion och leka tuff tjej ett tag för att komma över detta.

Return of the Coens!




Var på pressvisning igår och såg nya Bröderna Coen-filmen "No country for old men" som jag sett fram emot länge. Senaste filmerna rätt svajiga, skulle man bli besviken? Ni vet snacket...

Efter filmen var jag tvungen att sitta kvar en bra stund i min stol. Och när folk undrade vad jag tyckte så visste jag inte riktigt vad jag skulle säga.
Extremt svårdefinierad, vilket även är filmens charm. Jag kan inte säga så mycket mer än att den måste ses.

Och vad är det egentligen med amerikansk öken, hillbillys, släpig texasdialekt och comboykängor som är så fruktansvärt charmigt?

Nästa vecka blir det "There will be blood". Daniel Day-Lewis. Man kan inte bli besviken.





Pennan som inte går att skriva med

Jag ä-ä-ä-älskar pennkjolar! Mitt nästa mission är att hitta en riktigt snygg röd!








Sometimes I wish I was a dude...

...så att man fick köpa alla otroligt snygga jeans som finns för killar! Eller är det bara så att jag är sotis på killar som har riktigt snygg jeansrumpa?