onsdag 28 maj 2008

tisdag 27 maj 2008

Fan!

Det ligger en klänning ute på Tradera nu som jag så jävla gärna vill ha. Men den är uppe i över 1000 spänn nu, och det vette fan om den är värd...


Lördag

På lördag är det åter dags för DePalma Hot Rod Mayhem i Västberga. Vi var där förra året och i alla fall jag hade skitkul, även om grabbarna såg lite rädda ut. Attans då att man då vältrar sig som bäst i svinerier på festival i Spanien. ;)

DePalma Hot Rod Mayhem 2008
Saturday 31 May 2008
Hot rods, kustoms, lowriders, bikes, music, vendors and bbq. 10am to 3am (yep, a daytime event).
Västberga allé 60


tisdag 20 maj 2008

Nedräkning!

Nu är det nedräkning på riktigt! Torsdag nästa vecka drar vi! Och så här ser programmet ut, lovande!

Tisdag 27/5
Welcome Party
Beach Bar
1 pm-2 am

Onsdag 28/5
2 pm: Free BBQ
4 pm: Lily & The Lawbreakers lirar
9 pm-4.30 am: Fest med spelningar av bl a The Lucky Bullets och The Lazy Boys

Torsdag 29/5
Vi anländer!
12 noon-5 pm: Rock n Roll Tattoos (prizes for Best and Worst, free temporary tattoos for all!)
2 pm: Free BBQ
2 pm: The Beachshakers
9 pm-4.30 am: Fest med spelningar av bl a Betsy Dawn Williams och The Extraordinaires.

Fredag 30/5
12 noon-5 pm: Happy Hula party (prizes for best dressed Hawaiian couple, Hula dancers m.m)
2 pm: Free BBQ
2 pm: Mario Cobo's Guitar Stravaganza
9 pm-4.30 am: Party med gigg av bl a Eddie & The Flatheads, och svenska Domestic Bumblebees

Lördag 31/5
12 noon-5 pm: Beach Record Hop
2 pm: Free BBQ 5 pm: The Royals Auto Show (bilar, bilar, bilar!)
9 pm-6 am: Party med spelning av legenden Wanda Jackson med flera

Söndag 1/6:
12 noon-6 pm: Pool party
2 pm: Free BBQ
9 pm-4.30 am: Fest med bl a Hi Strung Ramblers

Jag har världens konstigaste jobb

Jag jobbar med folk runt om i världen som alla tycker att de och det de sysslar med är mer viktiga än hela jordens naturkatastrofer ihop.
Lucasfilm (ja, den George Lucas) ska presentera ett nytt program för oss, men är för rädda om sin baby för att kunna skicka över en tittkopia på DVD, som alla andra gör. Så istället ska de nu skicka en snubbe med flyg, med bandet i näven!
Så imorgon måste jag nu ta mig till Arlanda för att möta honom så att de kan se till att bandet inte hamnar i orätta händer. Och, I quote: "if you cannot go to the airport personally to receive the tape, can you please ensure that whoever from your part does go to receive it is a highly responsible party bound to highest levels of confidentiality". Sen vänder han och åker hem igen.
I mean, please. Vem pröjsar för det här kalaset!? Snacka hybris...

fredag 16 maj 2008

DieselHjärtaRoskilde

Roskilde har i år ett samarbete med Diesel som ger ut "Roskilde Edition". Jeans såklart. Faktiskt rätt snygga, och kul grej. Kanske inget man rullar runt med i leran, men ändå!





Jag kanske måste köpa den här...


måndag 12 maj 2008

Sötaste du sett (men ganska fula)

Kitty ballerinas från TUK. Säljs på Sivletto för 349 kr. Mjau!



Tack!

Festen i fredags var helt perfekt. Jag är så jävla nöjd med allt och så glad att alla kom. Jag har helt fantastiska vänner!

Några mindre missöden med knappar som ploppade ur klänningen och lockar som inte höll, men det är sånt som händer! Har fått några tips om värmespolar och de funkade faktiskt riktigt bra, förutom att jag snålade lite med hårprodukterna och därför höll de inte.. Men nästa gång, då jäklar!

fredag 9 maj 2008

Walking on sunshine!

Idag är allt perfekt! Inget kan gå fel och vi kommer att ha hur kul som helst! Min fest är ikväll, vilket känns sjukt roligt.
Klänningen är fixad, skorna är fixade, håret ska bli stort och lockigt. Jag kommer helt enkelt att se grymt snygg ut!Jag hoppas att allt blir bra och att all trivs och har roligt. Verkligen alla har tackat ja och det ska bli så kul att samla alla mina underbara vänner på samma ställe.
Min största ångest är att ett gäng står i ett hörn och har småtrist och inte gillar varken musiken eller stället. Min bror kommer också. Känns helt galet.

Jag har fått nytt jobb! Eller nytt och nytt, min tjänst kommer att utvecklas och jag får en ny titel. Det innebär att allt det skitgöra som jag tycker är så segt och som fått mig att börja fundera på att flytta på mig tas bort och läggs på en ny person. Plus att jag får massa nya viktiga uppgifter.
Det är precis vad jag behöver, en utmaning och ett steg vidare. Känns fantastiskt kul!

Vad mer? Solen skiner, fåglarna kvittrar, vinterjackan är för länge sen nerpackad och livet känns jäkligt gött.
Och för övrigt är det idag 20 dagar kvar tills vi åker!


torsdag 8 maj 2008

Matporr

Om drottningen av matporr är Nigella så är prinsessan definitivt Leila Lindholm som igår startade en ny säsong av Leila Bakar på TV4 plus. Eller bakprinsessa kanske man ska säga? Hennes specialitet är ju ändå kakor, bullar, muffins, tårtor och annat som jag har så svårt att säga nej till.

Jag har aldrig sett något bättre i hela mitt liv. Leila är grym och hela programmet är så fantastiskt fint med alla färger och godsaker. Man kan inte sluta titta (men inget för er som räknar kalorier eller vad ni nu gör)!
Måste kanske gå och köpa en av hennes böcker...






Nyfiken Gul

Om jag någon gång skulle äga en restaurang, så skulle jag vilja att den var precis som Nyfiken Gul vid Årstaviken. Lyssna bara på deras egen beskrivning och se hur mysigt det ser ut!
Och, man hjälps åt med maten man ska äta (dvs. väljer sitt eget kött och sedan grillar det med hjälp av personalen).


När sommaren närmar sig längtar vi till vårat jobb! En restaurang i Södermalms utkant, en lummig oas vid Årstavikens glittrande vatten.

På morgonen när vi dricker vårt kaffe i förmiddags solen känns dagen fortfarande verklig, vad som helst kan hända. Lunchen kanske slutar i kaos och vem vet om barnen badar eller skrämmer hundar som slumrar under borden. Kommer kan hända ett boulegäng på eftermiddagen och dricker stora lyxiga drinkar i barens solstolar?..

På kvällen rullar vi fram våra grillar – här hjälps vi åt med matlagningen! Vi gör alla förberedelser och tillbehör och ni grillar det ni valt från vår meny.Har vi tur så hörs musik från scenen. Gamla eller nya vänner har då tittat förbi för att trolla med sommarkvällen och göra den än mer magisk!

Det händer att vi tar en öl efter jobbet i den ljumma natten. Vi skrattar då åt allt roligt som hänt under dagen och kvällen. – Tänk, vi längtar redan till imorgon. Vårat jobb är som en dröm, fast alldeles på riktigt. Kom och bli en del av vårt härliga liv du också!

Lotta och den underbara personalen






onsdag 7 maj 2008

En varm valp?

Någon kallade mig för sin favoritbloggare. Då blev jag varm i hela kroppen.


måndag 5 maj 2008

Faster Pussycat! Kill kill!

Inte helt otippat att det här är Quentin Tarantinos nästa projekt va? Innehåller ungefär varenda klyscha i hela världen. Men jag var väl även en av få som faktiskt gillade Death Proof?



Things that makes you go mmmm

Om jag skulle köpa alla de här prylarna och ställa i mitt hem så skulle inget passa och jag och J skulle behöva inreda om hela klabbet. Men det är ju så gulligt!

Presentpapper, 29 kr/st.
Hallon/pärongodis i fin ask, 29 kr.

Fotoram, 49 kr.


Glasskål, 49 kr.


Dekorationsblommor, 29/49 kr.



Kaffekopp med fat, 99 kr.

Måste från Topshop


Det kom ett brev

Eller ett mail kanske man ska säga.
"On April 28, 2008, members of MIA with Jello Biafra and Kevin Seconds, Social Distortion, Cadillac Tramps, Jigsaw and Naked Soul got together at the House Of Blues in Anaheim, CA to create "Beautiful Noise" a benefit concert for The Mike Conley Family Memorial Fund. In addition, our friends over at Fender graciously donated a Sonora acoustic guitar for the event so that we can auction on eBay. The guitar is signed by every member of each band who performed that night including: Mike Ness, Jello Biafra and Kevin Seconds."

Budet på Ebay ligger för tillfället på $1700! Spännande att se vart det slutar.





Hjälp!

Jag har lite ångest inför fredagens festligheter. Ångesten stavas h-å-r. Jag tycker det är så svårt att få till riktigt coola frisyrer som håller hela kvällen.
Uppsättningar är ju fint, men inte riktigt vad jag känner för. Älskar lockar men de håller aldrig en hel kväll.. What to do?!

Åååhh....


118100 den allvetande



Världens roligaste grej just nu är 118100's nya tjänst "svar på allt". Jag + vänner spenderade en halv kväll på krogen med att komma på idiotiska frågor och sen se vad vi fick för svar. Kostar 12 spänn SMSet upptäckte jag nu, så det blir nog kanske inte en daglig syssla.
Den första är vår fråga. Gissa om vi vred oss på golvet när svaret kom. resten är snodda från hemsidan.
Vissa har verkligen gått in för att knäcka tjänsten och vissa har helt enkelt en fråga som behöver svar.
Hur kul som helst.

- Hur smakar skäggbiff?
Smaken av skäggbiff sägs vara ganska neutral med en underton av fisk och sjödjur. 118100 uppmanar dig att testa delikatessen, då det enligt många ska vara episkt för konsumenten att se ägaren vrida sig av lustar medans man äter skäggbiffen.

- Vad har jag för bil?
I Sverige är var fjärde bil en Volvo. Vi på 118100 tror däremot att du inte vill ha samma bil som alla andra. Därför har du en ursnygg Ford Mustang årsmodell 2007. Vi på 118100 är väldigt avundsjuka på dig och din bil. Ha en fortsatt trevlig kväll!

- Vilken är den mest effektiva raggningsrepliken?
118100 tror att varierande och personliga raggningsrepliker är dom som går hem bäst. Ge en komplimang för klädsel eller utseende som du tycker ser bra ut på just den personen. Lycka till!

- Vilket djur skulle bli världens farligaste om alla djur hade vingar? Motivera gärna varför!
118100 anser att krokodilen skulle bli världens farligaste djur för oss människor om alla djur hade vingar. Tänk dig en 10 meter lång sak, med kraftiga käkar som lätt kan slita dig i stycken, gillar smaken av människa och kan attackera från luften!

Så bra!
PUSS!

Okej okej..

....jag vet att jag sa att jag är lite emot såna här grejer. Men jag gillade denna som jag hittade hos Heartsick. Kul och säger en del om personen.

Två saker

Två saker som skrämmer dig
1. Framtiden. Hörde nånstans att halva vårt ekosystem kommer att vara utslaget inom 50 år. Världen kommer inte att vara en alltför munter plats inom en ganska snar framtid. Och folk ser inte att vi håller på att utplåna oss själva utan fortsätter ploppa ungar som ingenting.
2. Skräckfilmer. Jag är löjligt töntig och försöker undvika dem. De kan vara hur dåliga som helst, jag kan ändå inte sova efteråt.

Två saker du har på dig just nu
1. Wranglerjeans.
2. Resten H&M.

Två av din favoritlåtar just nu
1. Looptroop Rockers - The Building.
2. Frankie Valli & The Four Seasons – Beggin.

Två saker du vill ha i ett förhållande
1. Trygget.
2. Kärlek.

Två sanningar
1. Jag blir alldeles alldeles alldeles för blödig och känslig på fyllan. Och jag hatar det.
2. Det här med att inte gilla barngrejen är inte riktigt sann. Jag säger att jag inte gillar barn mest för att jag är lite obekväm med dem. Sanningen är att jag ogillar föräldrar. Morsor med gigantiska barnvagnar som tycker att de har förtur till allt och som tycker att just deras unge är Guds gåva. Ska inte hetsa upp mig, ni hajjar.

Två saker som du attraheras av
1. Bitiga karlar med backslick och lite för många tatueringar (tänk Mike Ness eller Corey Miller). Inte nödvändigtvis vältränade, bara stora.
2. Uppvaktning. Jag uppskattar verkligen en snubbe som verkligen visar att han är intresserad.

Två av dina hobbys
1. Cykla.
2. Baka (shit jag låter som en gammal tant).

Två saker du verkligen verkligen vill ha
1. Ett lyckligt liv tillsammans med den jag älskar.
2. Ett eget företag. Något jag klarat av helt på egen hand.

Två saker som gör dig till en stereotypisk tjej
1. Jag kan aldrig säga direkt vad det är jag vill utan går och surar ett tag tills jag märker att det inte funkar.
2. Jag får PMS.

Två saker som gör dig till en stereotypisk kille
1. Jag älskar att kolla på snygga tjejer. Fast det kanske inte räknas då jag med snygg syftar på stil och inte utseende i första hand.
2. Jag är väldigt bekväm och lat.

Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna
1. Att jag ibland känt att jag legat i riskzonen när det gäller alkohol.
2. Barn kan vara söta.

Två saker du tänker på just nu
1. Min fest på fredag. Jag hoppas verkligen att allt blir bra.
2. Att jag borde sätta igång och jobba. Speciellt med tanke på att jag typ inte jobbade något förra veckan.

Två saker du kräks av
1. Kaviar. Finns det något vidrigare?
2. Snubbar som åker bräda på TV och ramlar och ser ut att slå ihjäl sig totalt (vilket de också gör iland).

I'm back!

Har haft en strålande ledighet med mycket latande i solen och öldrickande i skuggan.
Födelsedagen var grym med fantastiskt god tårta (min egen så klart) och presenterna var få men jättefina! Min nya tatuering är sjukt fin den oxå...
På fredag är det dags för stor baluns och jag känner på mig att det kommer bli toppenbra. var på BO i lördags och stämningen där var riktigt skön. Känner mig peppad.