fredag 21 augusti 2009

Och....

....imorgon lutar det åt Swahili Bob's fest på Strand! Kan bli sommarens avslutningsfest!

Swahili Bob's bjuder på gratisfest!

Tanken var ju att vi skulle ha 4 års fest med Poison Idea som huvudakt detta datum men pga sjukdom har vi fått skjuta fram deras gig till 23:e Oktober. Men va fan - vi kör en fest ändå, gratis, som plåster på såren. Och de 200 första får en gratis bärs i entrén!

Vi kommer ha grymma Dj's hela kvällen som spelar rock, punk, metal och allt annat som vi och ni gillar, m.m.Några av DJ:arna: Lisa Bünger, Don Wanna (Henry Fiat's Open Sore), Mary Hardass, Asta Kask, Swahili crüe... Kommer bli asfett.

Så märk era kalendrar ni som inte redan gjort det.

22:a Augusti - gratisfest.
23:e Oktober - 4 årsfest med Poison idea.

Vi hörs och ses!/ Swahili Crüe

Klackarna PÅ taket!

Då var man tillbaks! Har haft en underbart skön semester, enda ledsamma är att den är slut redan.. Men men, jag försöker sysselsätta mig med roliga saker! Ikväll t ex. Eftersom jag missade Boom Boom i Humlan igår så tar jag igen genom att besöka dem ikväll på Kulturhustaket. Och gratis är ju alltid gott några dagar innan löning..

21 augusti
Boom Boom - Sivlettos uppkammade pojkar Per Nordahl och Richard Karström spelar blues, r&b, swing, rockabilly, jazz, tidig soul, jamaikanskt, popcorn från vinyl och cd. KulturhusTaket! Utomhus. På taket. Avslappnat fredagshäng 16-22.


Ses där?

lördag 8 augusti 2009

Sista-minuten-tips!

Pågår för fullt as we speak, så ta er dit!

Eftermiddagsparty i bästa hawaiifrossande "Tiki-anda", startar redan i solnedgången, på Stockholms skönaste tak. Liveband, dj:s, dansshow, tropiska romdrinkar och grilldoft. Mahalo!
Klubben Kookie Little Paradise presenterar En Galen Exotisk & Tiki Inspirerande afton som börjar med drinkarna och fortsätter med...

Aristocrats (US) Brödraparet Shep & Noah Gest (sång & steelguitar) spelar "... American folk songs, pre-war blues, country, hokum, and Hawaiian music...". De ackompanjeras denna kväll av vännerna Michele Benincaso (ståbas) , Edith Lundahl (mandolin) , Mikaela Samuelson (sång) , Mattias Olsson (trummor

Bloody Death from Outer Space (SWE).Låt dina ben göra jobbet med det smått galna stockholmsbaserade sexmannabandet BDFOS när de levererar sin "...high-energy rock and rockabilly mainly from the 50's that makes you want to jump..."

Från skivspelarna...Den exotiska DJ-duon, Doc Peter & Sophisticated Savage (Juke Joint & Tiki Room), spelar solblekta hits och andra rytmiska obskyriteter från det Tiki-impregnerade 50- och 60-talen. (Exotisk R'n'R, Rhythm'n Blues, Exotica, Rockabilly, Latin, Calypso, Surf etc..)

Kvällen kommer även förgyllas ytterligare med en exotisk swingdansshow från dansgruppen Midnight Rounders.

Tropiska Rom Drinkar och grilldoft.

Mahalo!

torsdag 6 augusti 2009

Förhandstips

Dita

Biggest misconception about burlesque: "That it’s about dancing around in hot pants with feather boas. Burlesque was about the striptease. The stars of burlesque took their clothes off, end of story, period."






tisdag 4 augusti 2009

Världens godaste kanelbullar...

....har jag ätit den här sommaren på Fröken Östergrens i Hammenhög. Ett fantastiskt mysigt fik på Österlen som verkligen lever upp till sitt rykte om att ha de bästa bullarna. Svårt att ens överväga att gå tillbaks till trista torra bake-off-cafébullar efter det. Missa inte om ni är i närheten.

















måndag 3 augusti 2009

Status projekt Tiki-lounge

Allt står lite stilla så här nu under sommaren märker jag. Mycket som jag vill och måste göra men det kommer alltid något roligare ivägen verkar det som. Men planerna finns!

Affischerna kom och var precis så fina som jag trodde. De är nu inramade och ska upp så fort som möjligt. Ropade in den här bast-lampan på Tradera härom dagen, kommer passa in superfint.


Sedan har jag tagit kontakt med ett företag som säljer bambu. Ska mätas och funderas ett tag men tanken är att det ska bli en vägg i bambu, ungefär som på bilderna. Får se vad prislappen landar på också, i värsta fall får jag köra en Ikea-budget-variant.


Jag var på ett wok-ställe häromdagen som hade gjort egna superfina lampor med en färgglad slinga som på bilden, men de hade delat kokosnötter och använt som lampskärmar, tror jag ska ge mig på något liknande. Någon som har tips på vad man kan göra med en jäkla massa kokos haha?


Har en hel del fler tankar och planer och det kommer nog ta ett tag att få ihop allt, men jag ska försöka få upp några bilder så fort som möjligt så ni får se!