onsdag 17 oktober 2007

Bästa barerna/klubbarna i Sthlm

Det här är egentligen mer för min skull än för någon annans. Jag börjar få lite jobbigt att hålla koll på ställena, men det är ju faktiskt bara positivt!


Bröderna Olssons – varje dag
Folkungag. 84, kl. 17-01, gratis
Fantastiskt skönt ställe som varit ett vattenhål för stans rockabillypublik länge. Rockabillys, countryfolk, punkare och annat löst folk i en sjukt skön blandning. After work-hak för undertecknad varje fredag. Och glöm inte att dricka de tio obligatoriska Bloodshotsen!

Juke Joint på Tiki Room – varje fredag
Birkag. 10, kl. 20-01, gratis
Jaa man tror att man har gått fel när man kikar in i restaurangen på övervåningen. Men låt er inte luras! En trappa ner breder det betydligt mer exotiska Tiki Room ut sig med inredning och drinkar i polynesisk femtiotalsstil. Njut av exotica och rockabillyrytmer medan du beundrar de fantasieggande tikimuggarna.

Boom Boom på Pet Sounds Bar - första onsdagen varje månad
Skåneg. 80, kl. 20-01, gratis
Första onsdagen i varje månad fixar Per Nordahl och Richard Karström blues, r'n'b, rockabilly i baren på Pet Sounds. Inte besökt själv ännu, men ser mycket fram emot det!

Gearclub på Debaser - en gång i månaden
Karl Johans Torg 1, kl. 20-03, 100:-
Månatlig garagerockklubb som funnits många år på Debaser. Här kammar man pomadafrillan och stuffar runt till rockabilly, blues, rock´n´roll och gammal garagerock med hus-DJs som Mike Barbwire, Baby Diamondback och Thomas Savage.

Rocket Room på Debaser - ungefär varannan månad
Karl Johans Torg 1, kl. 20-03, 120:-
Rockklubben Rocket Room huserar då och då på Debaser Slussen med allt från gammal hederlig rock´n´roll och rockabilly till nyare hårdrock och garage.


Inga kommentarer: