tisdag 18 december 2007

Min lista:

Appropå saker att göra man inte har gjort, så kommer här början på min lista. Jag kanske är den enda som inte gjort vissa av dem. Men vi får väl helt enkelt lägga upp nån plan, eller nåt? Eller så tar vi det från månad till månad.
Hur som så känns det kanske som att uppdraget får bli rätt Stockholmsbaserat, vilket jag inte har nåt emot alls! Man ser way too lite av vår vackra storstad.

1. Dricka en svindyr drink på Gondolen. Vad jag kan minnas har jag aldrig ens åkt hisshelvetet.
2. Åka finlandsfärjan och faktiskt gå av vid destinationen och se staden! Åbo, Mariehamn kanske. Men helst Helsingfors. Har hört att det ska vara finare än man tror.
3. Köra folkrace. Allvarligt. Hör ni inte hur kul det låter?!?
4. Dansa linedance. På klubb. I hatt. Alla i takt. Måste ju va döcoolt!
5. Måste nog säga Slottet jag med.
6. Och Kaknäs.
7. Se Kungliga Filharmonikerna spela i Konserthuset. Har nog gjort det någon gång vid ung ålder har jag för mig, men det gills inte.
8. Åka på roadtrip. Åt andra hållet. jag har aldrig sett Norrland, och jag har tydligen en massa släkt där uppe på fjället nånstans. Och dom säger ju att det ska vara så fantastiskt vackert, både vår sommar och vinter.
9. Åka luftballong över Stockholm. Jävligt klyschigt. Jävligt fint.
10. Gå på riktig fetishklubb. Antagligen är det inte alls lika coolt som det ser ut innuti mitt huvud. Och människorna är antagligen inte alls lika vackra. Men whatthehey!

3 kommentarer:

Chribbe sa...

Fan vad gött! Nu kör vi!!!!

nislon sa...

Fetishklubb. Nu pirrade det till! :-)

PTB sa...

Synd att det troligen är Ralf med vårtor på benen och Märta som stinker parmesan genom sina gummitrosor siza BIG i verkligenheten... Men de e klart, Mats går nog i gång i alla fall :)