tisdag 4 november 2008

Tidig julklapp...

.....levereras i hett paket i år. Och x3! Missa för Guds skull inte! Även 20 december, men för mig blir det nog den 6e eller 13e..
Winter Wonderland – Burlesk julshow
...med Knicker Kittens!
Mosebacke. Stora scenen - 6e, 13e, 20e Dec 2008 - kl. 17:00

Winter Wonderland – Burlesk julshow med Knicker Kittens!
The Amazing Knicker Kittens Burlesque Revue är Sveriges första och främsta moderna burlesktrupp. Vi är ett glittrande gäng skönheter som specialiserat oss på burlesken som konst, med snitsiga gruppnummer som påminner om technicolordrömmarna i Hollywoods guldålder, sprakande stripteasesolon, fräck bump'n'grind och komisk burleycue.

Vår specialitet är klassisk burlesk, så som det brukade framföras när farfar var ung, lägg till en stor dos humor och cheesy cheese, så har du konceptet. Gör-det-själv glamour och hembyggd eskapism - tjusigt för de mindre tjusiga, dansunderhållningens punk, female-to-female drag med en trupp som är lika varierad i uppsyn som den är konsekvent när det kommer till klass, passion och charm.

Knicker Kittens har uppträtt runt om i Stockholm och Sverige, och i Köpenhamn, Helsingfors, London, Paris, New York och Las Vegas.
Nu bjuder vi in till Winter Wonderland, en glittrande vintrig, julig glamourshow med allt från julgranar, bortskämda damer, snuskiga tomtar och snödrottningar till bjällerklang i cha-cha-version och en Rysk Benjamin Syrsa! Till det julig skönsång av fantastiska Beata Harryson, som ackompanjeras av Fredrik Hermansson på piano. Knicker Kittens julstrumpa är full av sång, dans, humor och lättklädda damer och till alltihop får du avnjuta Mosebackes julbuffé. En smällkaramell som heter duga!

Inga kommentarer: