måndag 3 augusti 2009

Status projekt Tiki-lounge

Allt står lite stilla så här nu under sommaren märker jag. Mycket som jag vill och måste göra men det kommer alltid något roligare ivägen verkar det som. Men planerna finns!

Affischerna kom och var precis så fina som jag trodde. De är nu inramade och ska upp så fort som möjligt. Ropade in den här bast-lampan på Tradera härom dagen, kommer passa in superfint.


Sedan har jag tagit kontakt med ett företag som säljer bambu. Ska mätas och funderas ett tag men tanken är att det ska bli en vägg i bambu, ungefär som på bilderna. Får se vad prislappen landar på också, i värsta fall får jag köra en Ikea-budget-variant.


Jag var på ett wok-ställe häromdagen som hade gjort egna superfina lampor med en färgglad slinga som på bilden, men de hade delat kokosnötter och använt som lampskärmar, tror jag ska ge mig på något liknande. Någon som har tips på vad man kan göra med en jäkla massa kokos haha?


Har en hel del fler tankar och planer och det kommer nog ta ett tag att få ihop allt, men jag ska försöka få upp några bilder så fort som möjligt så ni får se!

1 kommentar:

Sandy De Luxe sa...

Gud vad snyggt! Jag gillar tiki stilen! du får väl riva kokosen och göra kokostoppar! Hehe!