måndag 4 februari 2008

Baluns eller ej baluns?

Inte nog med att jag har lite små-ångest över att fylla 25 (ja men allvarligt, hör ni inte hur sjukt gammalt det låter? Nu ska man tydligen vara vuxen, på riktigt!), dessutom räknar folk med att man ska annordna baluns för att fira denna hemska siffra.
Och det faktum att jag helst av allt skulle vilja "fira" med att sitta hemma med några nära kära och prata skit och sippa på vin (VA?!? Vad är det med mig?!?) gör mig ju inte direkt yngre.

Så, som jag ser det är det här mina alternativ:
1. Ligga hemma med J och låtsas som ingenting. Skönt som fan, men halvtragiskt.
2. Bjuda hem tjejerna och sitta och snacka med god mat och dryck. Mysigt, men svår vuxenvarning.
3. Bjuda hem alla man känner på baluns, vilket är ett problem för jag och J trängs redan på våra ynka kvadrat, så hur skulle alla få plats? Fördelen skulle väl vara att det vore kul att samla alla man känner. Och så kanske man skulle få en liten present kanske, och det är man ju svag för..
4. Dra ihop alla man känner och gå ut någonstans att festa. Kan inte bli bra, man lyckas aldrig hålla ihop för alla har olika viljor, speciellt med alkhohol inblandat. Men då kan man ju även bjuda med folk som inte är så pass nära att man skulle bjuda hem dom men som är sköna lirare.
5. Gå ut och äta. Tja. Vilka skulle man bjuda (alltså vilka utesluter man)? Sen känner jag alltför många fattiga studenter för att inse att det blir knepigt. Plus att det är vad vi brukar göra varje år så det känns inte så speciellt.

Huvudsaken, egentligen, är att jag får äta tårta!2 kommentarer:

Chribbe sa...

Ååååh om du ens överväger att förneka mig en baluns... ; )

Chribbe sa...

Och en sak till. Sluta ha sån åldersnojja. Känner du dig gammal ÄR du gammal oavsett om du är 15eller 75. En del föds gamla antar jag, och en del av oss (hey hey) växer aldrig upp.