tisdag 3 mars 2009

Fick följande mail på Facebook...

Drömmer du om ett liv i rampljuset med strutsfjädrar och strass? Har drömmen gått så långt att du har köpt fjädrarna och strassen, bestämt dig för en låt och börjat öva stegsekvenser – men inte så långt att du har stigit upp på en scen? Då är du burleskartisten vi letar efter!
The Amazing Knicker Kittens och Kittenville letar efter burleskdebutanter som vill vara med och uppträda på vår Newcomer’s Night, fredagen den 3 april, på Judy’s. Vi ställer till med en av våra populära klubbkvällar och lämnar över scenen till alla burleskentusiaster där ute som vill ta steget ut i strålkastarljuset.

Blir du sugen? Tveka inte en sekund, maila direkt till hedvig@knickerkittens.com, så får du veta hur du bär dig åt för att bli en del av vår glamourösa afton!

Vi älskar burlesk, vi älskar Judy’s och vi älskar Kittenvilles underbara publik – vi vill gärna dela med oss av det till alla er där ute som känner likadant. När man väl klivit upp på scenen så är det väldigt svårt att stiga ner igen, så vi räknar kallt med att presentera en kull av morgondagens stjärnor.

Även om du inte vill vara med på scenen, så kom och titta, och glöm inte – du såg dem här först!

Kittenville Newcomer’s Night + Dr. Sketchy’s Anti-Art School Easter BonanzaJudy’s, fredagen den 3 april kl 19:00-01:0080:- före 21:00, 100:- efter 21:00www.knickerkittens.comwww.drsketchy.se

Jag älskar Dr. Sketchy's-kvällarna! Uppmanar alla att införskaffa ett par tassel twirlers och köra! Jag skulle lätt göra det om jag hade lite mer stake! I annat fall är publikplatserna minst lika bra!

1 kommentar:

Tifa sa...

Vill vill men är lite feeeg :P