torsdag 23 april 2009

Party of the century när HKC firar 3-årsjubileum!

Tre anmärkningsvärda år på topp i Stockholms nattliv! Hootchy Kootchy Club firar och ställer till med festernas fest. Recessionen har inte letat sig ner till Hoochy Kootchys salonger. Vi fortsätter att trotsa depressioner och hylla hedonism! Så schackmatt alla dystra framtidsprognoser.

1966 höll Truman Capote en legendarisk Black & White Masquerade Ball för New Yorks societet. Gästlistan inkluderade personer som Frank Sinatra och Greta Garbo och festen gick till historien som århundradets mest spektakulära och dekadenta tillställning. Hela 450 flaskor Tattinger Champagne gick åt och det tog Capote flera år att betala tillbaka skulden. Men det var det värt. Dresscoden var strictly black and white, något som gästerna tog på stort allvar med kostym och klänningar från designers som Dior, Givenchy och Betsey Johnson.

I samma anda firar vi vår fabulösa existens med svartvit elegans. Röda läppar, rosa champagnebubblor och regnbågsfärgat sinne hör till de få undantagen som accepteras denna storslagna afton.

På scen och bakom skivspelarna: Amber Ray (US), Hootcy Kootchy Hussies, DJ Pjotr och DJ Rip Roarin Mary Lou, Robert Fux mfl. Bildspel av Lipstick and Dynamite. Scenografi Hans & Klas.

Inga kommentarer: