torsdag 2 juli 2009

Oh those summer nights

Ja. Vad ska man säga. Hemma från Göteborg igen, men det kan inte riktigt gå in i mitt huvud att jag actually sett Social Distortion. En upplevelse jag aldrig kommer att glömma.

WCR totalt var kul. Vädret var fantastiskt, ölen dyr, det var mycket folk man kände och Göteborg överlag visade sig vara en väldigt mysig stad. Bara varit där någon gång tidigare, men måste säga att jag trvides väldigt bra.

Hann se en del andra band, men egentligen inget som stod ut så mycket att det är värt att nämna. Gogol Bordello är alltid svinkul och Suicidal Tendencies var bra. Freakshowen som utlovades var tyvärr lite av en besvikelse.

Men! Social Distortion! Vilket jävla band! Stod så klart längst fram (hade inte tänkt det egentligen men jag var tvungen till slut). Jag är precis så nöjd som jag visste att jag skulle bli, om inte mer. Mike Ness var på strålande humör och mixen av gamla och nya låtar de körde funkade väldigt bra. Versionen av Prison Bound fick mig att gråta lite. Och inramat av en fantastisk solnedgång kände man hur jävla stort det var att stå där. Nu hoppas jag att de håller sitt löfte att komma tillbaks om ett och ett halvt år.

Här är en del av de bilder jag tog.


5 kommentarer:

Tifa sa...

Alla som var där tyckte det var helt underbart verkar det som :D

punk in writing sa...

Ack ja... run no more och prison bound var ruskigt bra.

Vågar man hoppas på en klubbturné?

Anonym sa...

Jag tänker hoppas varje jävla dag! :)

Isabellali sa...

ett par fina social d wcr bilder ja tog
http://isabellali.bilddagboken.se/p/show.html?id=384678205&directlink=1#0

http://isabellali.bilddagboken.se/p/show.html?id=384678205&directlink=1#0

Carolina sa...

Jag fick träffa dem backstage på west coast riot!:D