torsdag 3 december 2009

Festjonglerande

Mycket som händer samtidigt i helgen som vanligt, försök hinna med allt om ni kan!

Rockers
ROCKERS är klubb som dragits igång av DJ-paret Gustav Bendt och Micke Goulos. Gustav står bakom klubbar som Endless Summer, Hot Rock Ranch, Hell Bendt, Club Killers med flera. Micke har bl.a. klubbar som Zanzibar, Swing-a-Ling och nu senast Club Studio One i sin CV. Namnet Rockers antyder vad som kommer att spelas på klubben. Det blir givetvis en mix på 50-talets rock och rhythm and blues, och rockers-kultur av det andra slaget, dvs den jamaicanska varianten. Med ska, rocksteady och 70-talsreggae. Och däremellan blir det en hel del utflykter med gammal soul, calypso, med mera. Allt går i dansens tecken.
Var: Lilla baren, Riche
När: 4/12, 22.00
Pris: Gratis


Klubb Olämpligt Sällskap
PUNK * OI! * SKA * SOUL
Olämpligt Sällskap presenterar: "PUNKNATT PÅ SNÖVIT"
Live: VINDICATE THIS! (Malmö)- THE LOST BOYS (Stockholm)
DJs spelar punk, oi! och ska.
Var: Snövits källare, Ringvägen 147
När: 5/12, 20.00
Pris: 60 kr

Hootchy Kootchy Club
Släktträff för den udda familjen vid regnbågens ände. Det drar ihop sig till jul, en högtid vi förknippar med traditioner och familjen. Den bedårande och något makabra Hootchy Kootchy-familjen ställer till med burlesk släktträff. Tillsammans utgör vi en brokig familj bortom blodsband. Kom på kalas med din queera Adams Family och spela med i denna inverterade barnförbjudna såpa. Vi lyser i regnbågens alla färger med och för dig!
Garderobspriset inkluderat i biljetten för snabbare och bättre service!
Var: Södra Teatern, Mosebacke
När: 5/12, 21.00
Pris: 180 kr inkl. garderob

Sivletto Nights
Per Nordahl (Sivletto) and guests, playing no fillers just killers… blues poppers... 50-60s rock n roll... rockabilly... rhythm & blues... surf... up tempo soul... popcorn. Free!
Guest dj 5 December: Richard Karström!
Var: Pet Sounds Bar, Skånegatan
När: 5/12, 21.00
Pris: Gratis

Inga kommentarer: