fredag 11 december 2009

Skaka-rumpa-helg?

Fredag. Tillbaks från London. Har inte riktigt hunnit landa ännu och är mest trött så jag vet inte alls vad jag vill eller orkar i helgen. Men det händer ju en hel del dansvänligt!


Royal Jazz Joint
Var: Sjöhästen, Långholmsgata 24
När: 11/12, 21.00
Kom och avsluta den här säsongen av Royal Jazz Joint med oss den 11 dec. Chicago Syncopators kommer spela inne på dansgolvet, start ca 22.15. Fri entré.Knicker Kittens X-Mas Bash
Var: Lois, Grevturegatan 8
När: 11/12, 21.00
Pris: 100
Kittenville bjuder in till Christmas Bash! Tycker ni att det är allt för påklätt under vinterhalvåret? Det tycker vi och bjuder därför in dig till en extravagant, spektakulär julfest!

Kom och se tindrande ögon, glada julskinkor, julkulor och glitter runt annat än granen, smällkarameller i högklackat, stjärbeströdda bröst och okristliga tigrar, och ta reda på vems skorsten jultomten egentligen har fastnat i..

Dansa och njut av DJ Freddie Four Eyes och Åsas väl utvalda utsökta bitar, sippa juldrinkar från baren, knapra pepparkakor, mingla med dina finaste vänner, julhångla och glöm stressen för en stund samtidigt som du bjuds på massor av showkarameller ur Knicker Kittens burleska godispåse!

Kvällen blir garanterat fri från jungfrufödslar, vise män och visdomsord!

The Amazing Knicker Kittens välkomnar dig och önskar dig en Burlesque X-mas!

Inga kommentarer: