fredag 15 januari 2010

CK

Länge sen jag nämnde Club Killers inser jag, kan bero på att jag inte varit där på ett tag. De har börjat med att annonsera den hemliga gästen i förväg, lite trist tycker jag. Men förutom det verkar de köra på som vanligt!

Club Killers På Strand
Fredag den 15:e Januari
Gästas denna gång av Nina Ramsby
Öppet till 03.00
100 kr

5 kommentarer:

Emma sa...

Jag gillar din blogg skarp, måste jag säga. Härlig läsning och härliga bilder.
Dock bor jag inte i Stockholm och kan inte riktigt tillgodose mig alla club tips. Det får mig lite att vilja flytta till Stockholm. Men nu bor jag i Göteborg, och undrar om du har några tips på liknande clubar, eller möjligtvis bloggar, i Göteborg.

Redshoecyber sa...

WOW! Jag gillar din blogg som fan! Hur snygg som helst! :D

Redshoecyber sa...

Och just ja, jag lånade en bild från din blogg på ett snyggt ass - hoppas ok ;)

Anonym sa...

Tack snälla ni! Alltid så kul att höra att någon uppskattar det!

Emma: jag ska erkänna att jag har ganska dålig koll på GBG, men Linnéa som har http://moncheriblogg.blogg.se/ driver visst butik där och Tifa som har http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2349370 bor visserligen i Sthlm nu men är från GBG om jag minns rätt, hon kanske har tips!
Klubbar är inte min starka sida heller men ett toppentips är www.kontiki.nu, The Go Getters lirar där ikväll om du vill se ett bra band!

Redshoecyber: Inga problem alls, det snygga asset hör till en grabbarna på Sivletto. ;)

Redshoecyber sa...

Haha är det så? Komiskt! Jag bor i samma kvarter som Sivletto ;) Går förbi där varje kväll med hunden. Nice att de har tagit in en del snygga kläder i markplansdelen nu, som ligger i fönstret!