torsdag 20 maj 2010

BiBe@Bo

Hit går jag ikväll!


Nu är det dags för Big Beat! och den här gången får ni bara inte missa det!

Vid kl 21.00 kommer vi att få besök av Rick LeMae, Huckelberry Jerry och Travellin' Tom som utgör trion The Troubled Three, som bjuder på rythm & blues, rock n' roll och western swing. Andra ställen som har haft äran att ha besök av de här gossarna är bl.a. Klubb Gås, RythmShack på Mosebacke, Rock at sea och Vampire Lounge. Kvällen till ära så har de även med en saxofonist vid sin sida. Så missa inte denna utomordentliga och fantastiska live show som ni sent kommer att glömma!
www.myspace.com/thetroubledthree

Vår alldeles egna burlesk dansare Ivoncita kommer att göra två nummer under kvällen, och det ena kommer att göras tillsammans med The Troubled Three. Så missa inte vår vackra sköndansande Ivoncita, vilket kommer att vara ett stående nummer under nästkommande klubbkvällar!
www.myspace.com/ivoncitaburlesque

Denna gång gästas även Big Beat! av den fabulösa burlesk dansaren Evy Maroon, som kommer "teasa" oss med ett Mad Men-inspirerat nummer.Det kommer definitivt höja pulsen hos alla Don Draper-fans! Inte att missa!
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000996487033&ref=ts

Sist men inte minst så kommer ni att få höra grym musik av Big Beats! två eminenta dj's Kajsa och Greasy Panthom. De kommer att bjuda på allt möjligt inom rockabilly, psychobilly och surf! Vilket kommer göra att ni aldrig kommer vilja gå därifrån och alltid komma tillbaka!

IT'S TIME TO GET LOUD AND DIRTY!!

Inga kommentarer: