fredag 17 september 2010

Kjula

Bästa sättet att avsluta den här sommaren och säsongen måste väl vara att ta sig till Kjula i helgen för att kolla in lite snabba bilar! Ses där?

DEN 18-19 SEPTEMBER ÄR DET DAGS FÖR ÅRETS SISTA RACE I SVERIGE OCH DET KÖRS PÅ KJULA DRAGWAY
Till och börja med så vill vi gratulera totalsegrarna i vår egen cup som körts på Kjula under året. I Unlimited segrade Magnus Clarefalk, i Ten´n Half - 10,5 slicks vann Martin Rask, Wide Cast Tread - breda mönstrade, Ola Andersson och i Cast Tread - smala mönstrade, vann Danne Lundström. Grattis.

Dom här teamen + många andra kommer ni att möta på årets sista race, Mälardalen Open Slight Return, 18-19 september på Kjula Dragway. Slight Return har på de två åren det körts, blivit ett av de populäraste racen i Sverige - en perfekt avlutning på säsongen för många team.
Vi räknar med fullt startfält på 200 fordon. Bland dessa några Top Door-slammers, massa Pro Street-bilar och ett gäng andra vassa och snabba racebilar. Dessutom så kör vi för första gången på Kjula en Shootout enbart för framhjulsdrivna bilar och ett race med MC-klassen Super Gas Bike. Så nu ska kompressortjut blandas med vinet från turbo och pyset från lustgas. Här är sista chansen att slå banrekord och personbästa och här är sista chansen att testa din vinnarbil till nästa år.
Så missa inte årets sista dragracingfest med ett gäng potenta jänkare, euro och japs. Allt från fullblodsracers till Sveriges snabbaste gatbilar.

På lördagskvällen kör vi bankett och prisutdelning för alla pristagarna i Mälardalen Open-klasserna 2010. Festen fortsätter sedan med party i ladan.
På scen "In the Barn" ser vi till att det står ett gäng som drar upp tempot.Som vanligt så har vi finbilsparkering inne på området och du som åker en hobbybil kan också campa kvar gratis. Inne på området finns mat och dryck samt diverse kläder och prylar till försäljning.

Klasser som körs på Mälardalen Open Slight Return 18-19 september: SUL(PM, TD, PS, COMP), UL (Pro Street), TH, WCT, CT, ET Pro Bracket, FTS (Front Tech Shootout), SGB MC, JR Drag och TT/PP Test´n Tune Bil/MC.
Öppettider publik: Lördag 10.00 - 18.00 Entre 150:-/ Barn 15-10 75:- 9-0 gratis.
Öppettider publik: Söndag 10.00 - 17.00 Entre 150:-/ Barn 15-10 75:- 9-0 gratis.
Tvådagars entre 250:-, barn 125:-

Inga kommentarer: