fredag 24 september 2010

Sober up!

Denna helg ska gå i nykterhetens tecken. Kanske till och med hela månaden, den som lever får se. Ikväll vill jag gå och se Oskuldens tid på bio.
Imorgon vill jag dra till Skrapans undersida och botanisera bland prylar. Där hittar du Basar Under.

På Lördag är det det massa roligt som händer på Basaren!
Det är modevecka i Skrapan och det är evenemang hela helgen därför passar vi på att dra ihop en jäklans massa härliga utställare som kränger allt från retroleksaker,egendesignade smycken, hantverk från Bali, vintagekläder, fina gamla hemgeråd från Falun, kollektionsprover av märkeskläder samt massa annat roligt!
Vi får besök av bandet The Magic Bling som kommer spela skiten ...ur kaffegrottan! (ca 14.00) Det kommer bli fint! För att lyssna: http://www.myspace.com/themagicbling
Veckans konstnär är Derya Aktas, 20 år från Stockholm. Hon beskriver sin konst som Surrealistisk, Psychadelisk, Abstrakt, Akryl & Oljemålning! När hon inte målar, fotograferar eller åker bräda så frilansar för urbanlife.se. Bloggar gör hon här: http://deryaaktas.blogg.se/index.html
Sedan är det så klart Vintagemässan på Strand hela helgen.

Vintagemässan Höst den 25-26 september är fullbokad och våra utställare är laddade. De kommer att fylla lokalerna på Strand med ett urval av det bästa från tidigare epoker. Ett bättre tillfälle att fylla höstgarderoben med fantastisk vintage finns inte och vi presenterar dessutom stolt ett gediget herrutbud. Härliga goodiebags väntar de första 100 besökarna både lördag och söndag. Missa inte... denna fantastiska helg som endast äger rum två gånger om året.

Och på lördag vill jag avsluta med att gå och bowla på Marions!

Inga kommentarer: