torsdag 28 augusti 2008

Med en enkel tulipan

Imorgon fyller Michael Jackson 50 år. Är inte det helt sjukt? Vad säger det om en själv lixom?
Säga vad man vill om vem/vad han har blivit, men han var min första idol och jag blir så nostalgisk när jag tittar på det här klippet och känner mig lite ledsen över den freakshow som utvecklats runt honom, sant eller inte..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Han ska fylla år imorgon vad jag vet!
Det gör iaf jag och han har alltid varit "kändisen som fyller år samma dag" för mig ^^ Fast man vet aldrig med Michael Jackson :D

Anonym sa...

Haha neeeeeeeej har jag fel datum?!
Grattis i förskott! ;)

Anonym sa...

Han fyller år imorgon. Både låten och videon är en av de bästa han har gjort, han dansar otrolig bra, har aldrig sett någon som kan komma i närheten.

Tråkigt med hans liv, att musiken har hamnat i skuggan av hans privata liv. Men så är det, han fick aldrig chansen att vara ett barn, han fick aldrig chansen att vara normalt och leva normalt. Han offrade allt för musiken och för att underhålla oss och det har kostat honom mycket.

Hare

Anonym sa...

Stureby är superlugnt, mest barnfamiljer. Dagis, skolor ligger väldigt nära. Det finns en mataffär, en liten coop i "centrum", dyr och bara det nödvändigaste. Där finns även en videobutik som är helt ok. Det fanns en pizzeria där förut men den är nedlagd. Finns inga direkta restauranger i närheten. Det finns en vid fotbollsplanen men den är bara ok, lokalt alkishäng :D Sen har du Ica BEA i svedmyra som är helt ok (inte jätte billigt) en mycket större butik. Om du ska storhandla rekommenderar jag kungens kurva. Senast jag var i Stureby såg jag att de bygger ganska mycket nytt så förhoppningsvis kanske det dyker upp en matbutik och en pizzeria :D Det är väl det man saknar mest med stureby. 20min gång till mac donalds. Skrev jag att jag bor där? Jag hyr ut min och bor nu i Eskilstuna.

Anonym sa...

Jag tänker på min farmor när jag ser klippet. Hon tyckte att Michael Jackson var hemskt snygg och gillade hans musik =)