fredag 18 september 2009

Mabel Stark

Det har snackats länge nu om en film om den ökända tigertämjerskan med det fantastiska namnet Mabel Stark. Sam Mendes köpte uppenbarligen rättigheterna till boken Tigertämjerskans bekännelser som jag för tillfället håller på att plöja igenom. Kate Winslet är påtänkt som huvudrollen men jag lyckas inte hitta någon info om hur det går eller om det ens blir av. Jag håller i alla fall tummarna!2 kommentarer:

Chrystelle sa...

Skulle va kul om du ville skriva om min klubbs nästa spelning ville egentligen skicka till din mejl men har tyvärr inte din adress.

Min är chrystelle.tshimanga@gmail.com
mejla mig för bilder.

Efter en fantastisk sommar på bernsterassen går vi nu vidare med en cabaretinspirerad (inte musikalen) afton på det fem stärniga hotellet Reisens hotelbar. Det är en ära för oss att ge er en fantastisk burelskafton på Reisen. Bakom skivspelarna står våran hus Dj Therese Boman och hon kommer bjuda på dem bästa låtarna från 50 & tidiga 60-talet.

Våra två emineta hus burleskor kommer bjuda på varsit nytt fantastiskt nr. Elena-maria klär ut sig i Dorothy Dandridge anda och Chrystelle inspereras av det glamorösa 50-talet och upptäcker kattdjuret inom sig.

Tjejerna om kvällen;

Therese - "Musikmässigt förvänta er mycket Rock n roll, fin Mambo och Paris/Cabarèt fantaster, man kan räkna med mycket Wiera Gran, Edith Phiaf, Josephine Baker och zizi jeanmaire!"

Chrystelle- "Det är perfekt att gästa Reisen då dem följer tätt ihop med vårat klassiska koncept.
Med fina klassiska drinkar som Old fashioned och Manhattan som görs felfritt, perfekt och alltid med kärlek."

Elena - "Det ska bli fint att köra på en av mina favorit barer! Både jag och personalen är sjukt peppade och gamla bar personalen kommer dit och supportar, det är riktigt fint! Alla vet även att jag älskar att provocera! Det jag ser mest fram emot är alla affärs hotellgäster som alltid är "strandade" längs vid baren och dricker dagens efterlängtade drink och helt plötsligt är det burlesque show, Fantastiskt!"

Ses där!

Sandy De Luxe sa...

Hej Baby! Jag ville bara säga att det kommer ett mail snart... Har haft så fruktansvärt mycket att göra bara! Hoppas att allt är bra! Stor Kram så länge!