tisdag 22 september 2009

Sacre burlesque!

Lite tips inför helgen. Kommer tyvärr att missa bägge events. Eller tyvärr, jag ska till Spanien för sol och bad så jag överlever nog! ;)

Dr Sketchy’s Newcomer's Night

Dr Sketchy bjuder på det senaste inom burlesken, the rising stars, de kommande stjänrskotten, morgondagens starlets! Tillsammans med Kittenville bjuder vi in er till att se dessa nyutexade madamer ta sina första steg på burleskscenen. Modellerna denna gång är inga mindre än spektakulära CC Champagne, makalösa Evy maroon och snitsiga Sindy Volcano.

Vi inleder som vanligt kvällen 20-22 med Dr. Sketchy's och överlämnar därefter scenen till burleskakter med ovan nämnda debutanter samt ett ytterligare antal nyutexaminerade talanger. Kvällen till ära bjuder även the Amazing Knicker Kittens på ett genrep av sitt senaste paradnummer som de den 2 oktober visar upp på New York Burlesque Festival!

Kittenville & Dr. Sketchy's ger er taktfasta DJ:s, delikata drinkar, actionkroki och burlesk, burlesk, burlesk! Kom och dansa, teckna, skåla och var glad, och hjälp oss att ge våra debutanter en kväll de sent ska glömma!

Kittenville & Dr. Sketchy's, fredag 25 sept, 20:00-01:00.
Högkvarteret (f.d. Judy’s - alltså samma lokal som alltid) Närkesgatan 6
Inträde 50:-
Medtag eget material. Be there or be square!
XoXoX Lola & Duchess Team Sketchy Sweden

Page Three @ Hotel Reisen

Efter en fantastisk sommar på Berns terassen går vi nu vidare med en cabarèt inspirerad afton på det fem stjärniga hotellet Reisens hotellbar. Bakom skivspelarna står Therese Boman och hon kommer som vanligt spela Rockabilly, Rock n roll och en massa Cabarèt i kvällens ära.

Våra två eminenta hus burleskor kommer bjuda på varsitt nytt fantastiskt nr. Elena-maria klär ut sig i Dorothy Dandridge`s anda och Chrystelle inspireras av det glamorösa 50-talet och upptäcker kattdjuret inom sig.

Tjejerna om kvällen;
Therese - "Musikmässigt förvänta er mycket Rock n roll, fin Mambo och Paris/Cabarèt fantaster kan räkna med mycket Wiera Gran, Edith Phiaf, Josephine Baker och zizi jeanmaire!"
Chrystelle- "Det är perfekt att gästa Reisen då dem följer tätt ihop med vårat klassiska, eleganta koncept. Med fina klassiska drinkar som Old fashioned och Manhattan som görs felfritt, perfekt och alltid med kärlek."
Elena - "Det ska bli fint att köra på en av mina favorit barer! Både jag och personalen är sjukt peppade och gamla bar personalen kommer dit och supportar, det är riktigt fint! Alla vet även att jag älskar att provocera! Det jag ser mest fram emot är alla affärs hotellgäster som alltid är "strandade" längs vid baren och dricker dagens efterlängtade drink och helt plötsligt är det burlesk show, Fantastiskt!"Ses där!

Page Three, lördag 26 sept.
Hotel Reisen, Skeppsbron
Chrystelle & Page Three

Inga kommentarer: