måndag 9 november 2009

Jinglebells

Jag är barnsligt förtjust i julen, så det var med glädje jag upptäckte att det bara är några veckor kvar till första advent. Har redan börjat preppa världens bästa lista med julmusik i Spotify, vilken guldgruva! Finns massvis med gamla versioner på julsånger man aldrig hört, sök på vintage christmas.

I helgen börjar justöket på riktigt. Jag och en kompis har bestämt oss för att baka ihop, lite lättare och lite roligare!Mitt vardagsrum har ju tiki-tema så en gran där blir nog lite malplacerat. Men jag tänker dekorera mitt gigantiska palm med julgranskulor, kan bli fint!


Hur julpimpar ni?

3 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Jag älskar julen jag med! Jag är helt tokig, det ska bakas och pyntas väldigt tidigt! Men jag ska hejda mig till första advent med pyntet!

Jag har nog mest traditionellt julpynt, men ingen gran, det bor vi alldeles för litet för, hehe.

Vifsla sa...

Jäklars! Du har rätt, första advent är väldigt snart.
Jag har köpt årets julgranskulor, en prima ballerina i silver och en glaskula med rosor. Jag köper alltid några kulor på åhléns varje år.

Anonym sa...

Åhh! Jul! Är även lite småbesatt av den väldigt amerikanska julen men svulstiga sånger och ni vet de där superhellyllefilmerna som alltid kommer. Enda tillfället på året sånt kan förlåtas :)
Carola och Christer Sjögren är dock strängt förbjudna.