fredag 27 november 2009

Only Time

Ouff, så mycket att göra, så lite tid! Tyvärr har blogget hamnat sist på prio-listan den här veckan. Filmfestivalen är vad som tagit upp min tid, har sett så mycket fantastisk film! Men nu är det slut för det här året, tillbaks till verkligheten.

I helgen ska jag åka till en mysig stuga på landet med vänner. Vi ska julbaka, sitta framför brasan, spela spel och bara mysa. Men missar en del här hemma på grund av det, sånt man får leva med. Men för er andra, här är veckans tips:

Page Three firar ett år
Kära Knicker Kittens Vänner! Page Three firar ett år på Reisen och dom öppnar upp bakre pianobaren. Det blir tårta, skumpa, tassels och en massa burlesque!
Den här gången firar dom med en fet line up med 6 burlesque shower från; Chrystelle, Elena-Maria, Knicker kittens, Ivoncita.
Kom i tid! Väl mött!
Var: Hotel Riesen Pianobar & Restaurang, Skeppsbron, 12
När: 27/11, 21.00
Riot Club
Oi! Oi! Oi! Snart är det äntligen dags för Riot Club igen. Som vanligt värmer du med folköl och gamla kassettband!
Ett av Sveriges grymmaste Street Punk-band är äntligen tillbaka. Med ny trummis och stora planer för framtiden välkomnar vi dem tillbaka på scenen på Riot Club.

Poor Old Slugs stammar från Roslagen (Rimbo - Norrtälje) men är numera ett band med alla fyra medlemmar boendes i STHLM. Nu aktuella med ett bidrag på den nya svenska punksamlingen Chaos In Sweden börjar gigandet igen efter en åtta månaders lång period utan trummis. Den nya trummisen Axel har redan avverkat ett gig med bandet på Sailors Grave i Södertälje och fortsätter mot Riot Club! "...någon typ av gatupunk med både svenska och engelska texter".

http://www.myspace.com/pooroldslugs

Vi är stolta över att ha Robban och Jasmine Lindelöw, aka Rob'n'Jaz som gäst-DJs! De har tidigare kört klubbar som Stomp-it och Diggers Club, gjort fanzine, och spelat skivor på diverse tillställningar. Robban spelar även i Antipati och har tidigare bl a lirat i The Righteous och Contemptuous.
Var: KGB Bar & Restaurang
När: 27/11, 21.00

Klubb Control
A schizofrenzy mix of punk, psychobilly, postpunk, ska, new wave, deathrock and powerpop.

Live on stage:SCARECAOWS (psychobilly, rockabilly; http://www.myspace.com/scarecaows
THE PARIAHS (punk, powerpop); http://www.myspace.com/thypariahs

DJs: Charlie Still Don't Surf Krew+ guest DJs: Miss Svartin and her SlackerbitchSugar
Var: Sugar Bar, Kammakargatan 98
När: 28/11, 21.00

Inga kommentarer: