måndag 5 maj 2008

118100 den allvetande



Världens roligaste grej just nu är 118100's nya tjänst "svar på allt". Jag + vänner spenderade en halv kväll på krogen med att komma på idiotiska frågor och sen se vad vi fick för svar. Kostar 12 spänn SMSet upptäckte jag nu, så det blir nog kanske inte en daglig syssla.
Den första är vår fråga. Gissa om vi vred oss på golvet när svaret kom. resten är snodda från hemsidan.
Vissa har verkligen gått in för att knäcka tjänsten och vissa har helt enkelt en fråga som behöver svar.
Hur kul som helst.

- Hur smakar skäggbiff?
Smaken av skäggbiff sägs vara ganska neutral med en underton av fisk och sjödjur. 118100 uppmanar dig att testa delikatessen, då det enligt många ska vara episkt för konsumenten att se ägaren vrida sig av lustar medans man äter skäggbiffen.

- Vad har jag för bil?
I Sverige är var fjärde bil en Volvo. Vi på 118100 tror däremot att du inte vill ha samma bil som alla andra. Därför har du en ursnygg Ford Mustang årsmodell 2007. Vi på 118100 är väldigt avundsjuka på dig och din bil. Ha en fortsatt trevlig kväll!

- Vilken är den mest effektiva raggningsrepliken?
118100 tror att varierande och personliga raggningsrepliker är dom som går hem bäst. Ge en komplimang för klädsel eller utseende som du tycker ser bra ut på just den personen. Lycka till!

- Vilket djur skulle bli världens farligaste om alla djur hade vingar? Motivera gärna varför!
118100 anser att krokodilen skulle bli världens farligaste djur för oss människor om alla djur hade vingar. Tänk dig en 10 meter lång sak, med kraftiga käkar som lätt kan slita dig i stycken, gillar smaken av människa och kan attackera från luften!

Så bra!
PUSS!

Inga kommentarer: