torsdag 8 maj 2008

Nyfiken Gul

Om jag någon gång skulle äga en restaurang, så skulle jag vilja att den var precis som Nyfiken Gul vid Årstaviken. Lyssna bara på deras egen beskrivning och se hur mysigt det ser ut!
Och, man hjälps åt med maten man ska äta (dvs. väljer sitt eget kött och sedan grillar det med hjälp av personalen).


När sommaren närmar sig längtar vi till vårat jobb! En restaurang i Södermalms utkant, en lummig oas vid Årstavikens glittrande vatten.

På morgonen när vi dricker vårt kaffe i förmiddags solen känns dagen fortfarande verklig, vad som helst kan hända. Lunchen kanske slutar i kaos och vem vet om barnen badar eller skrämmer hundar som slumrar under borden. Kommer kan hända ett boulegäng på eftermiddagen och dricker stora lyxiga drinkar i barens solstolar?..

På kvällen rullar vi fram våra grillar – här hjälps vi åt med matlagningen! Vi gör alla förberedelser och tillbehör och ni grillar det ni valt från vår meny.Har vi tur så hörs musik från scenen. Gamla eller nya vänner har då tittat förbi för att trolla med sommarkvällen och göra den än mer magisk!

Det händer att vi tar en öl efter jobbet i den ljumma natten. Vi skrattar då åt allt roligt som hänt under dagen och kvällen. – Tänk, vi längtar redan till imorgon. Vårat jobb är som en dröm, fast alldeles på riktigt. Kom och bli en del av vårt härliga liv du också!

Lotta och den underbara personalen






Inga kommentarer: