onsdag 8 oktober 2008

Jahapp

Som Tifa så snällt pekade ut så är alltså nästa Hootchy Kootchy Club den 25/10, samma datum som Boobs Galore som tipsades om för en liten stund sedan. Helvete!Hootchy Kootchy Club: Femmes Faux A dedication to queens - fake or real! Nu öppet till 03!
Femininitet är roligast när den är som minst måttfull och mest syntetisk!Hootchy Kootchy Club den 25 oktober töjer på idealmåtten och låter kvinnlighet svälla över så att sömmarna spricker. En natt för Faux Queens*, Drag Queens och övriga Drama Queens att enas i eskapism från den trista biologin.


Natten till ära blir det kungligt besök från New Yorks främsta burleskqueens, en fejk och en äkta: World Famous *BOB* och Miss Rose Wood, båda mästare på att förhöja, förgylla och förlöjliga femininitet. Kvinna eller man på papret, det är hög tid att plocka fram den syntetiska kvinnan i dig! Kanske blir du korad till Queen of the Night.


World Famous *BOB* (som det också står i hennes pass) är en Marilyn Monorepastisch för tvåtusentalet. En grandios kvinna utrustad med vass tunga. Som tonåring identifierade hon sig så starkt med homosexuella män att det tog henne flera år att inse att hon inte var en. "I 16-17-årsåldern, funderade jag på att byta kön för att bli en man som kunde klä sig som en kvinna", säger *BOB*. När hon var 19 år bestämde hon sig för att hon inte behövde vara kille för att vara drag queen och flyttade till San Fransico för att uppträda. Idag är hon kronjuvelen av New Yorks innersta burleskkrets.


Miss Rose Wood chockerar, skrämmer och förtjusar sin publik i New York och världen över med sina utmanande nummer. Varken man eller kvinna, Rose är den ultimata genderbendern och imitatören av såväl femininitet som maskulinitet. Teaterhistoriker menar att Rose är den enda artisten som för närvarande gör drag striptease performance av det slag som slutade på sextiotalet. Transgressive, shocking and outragous är tre ord som bäst beskriver hans uppenbarelse. * En Faux Queen eller Femmes Faux är en Drag Queen fångad i en kvinnas kropp.

Myspace: http://www.myspace.com/hootchykootchyclub
Lör 25/10, 21.00
Entré: 150 kr
Öppet 21.00 - 03.00.

Inga kommentarer: