onsdag 31 mars 2010

Celebrations!

På söndag firar jag och J ett år tillsammans. Kan inte fatta att tiden gått så otroligt fort! Vi tänkte försöka fira lite så klart men kan inte bestämma oss för vad. Förlag? Vi funderar på att klä upp oss ordentligt och gå på något av följande:

* Lyxfrukost på Grand Hotels fantastiska Veranda.
På Verandan serverar vi frukostbuffé. Här kan våra frukostgäster se Stockholm vakna genom de stora panoramafönstrena som blickar ut mot Strömmen, Gamla Stan och Kungliga slottet.
Frukosten består av en väl tilltagen buffé med såväl varm som kall mat. Det är stor variation på rätterna och buffén innehåller hela 124 artiklar. Alla råvaror håller hög kvalitet med många ekologiska alternativ och mycket av det som serveras är hemlagat, t ex leverpastejer och marmelader.

* Afternoon Tea på Diplomat.
Nybakade scones med hemgjorda marmelader & grädde, tre små snittar, minibakelse, Diplomat te samt ett glas Philipponnat Champagne.

* Afternoon Tea på Lady Hamilton
Afternoon Tea serveras varje lördag och söndag mellan kl 12.30-17.00 i två sittningar. Du äter en hemlagad buffé med scones med flera sorters marmelad, lemoncurd, fingersmörgåsar, kakor och andra godsaker som hör en traditionell afternoon tea till.

* Champagnefrukost + Breakfast at Tiffany's på Bio Rio
Njut av en lyxig filmfrukost i vårens och lättfärdighetens tecken med klassikern Breakfast At Tiffany’s från 1961.
I pausen köper du ett glas bubbel och tar del av Helen Carlsons exklusiva accessoarer framtagna speciellt för detta tillfälle. Dessutom DJ Emm Benedicte.
10.30 Frukost börjar serveras
11.00 Frukost på Tiffany’s
12.00 Paus med DJ, bubbel och utställning i foajén.
13.00 Frukost på Tiffany’s

2 kommentarer:

Surskägget sa...

Grattis på er! Alltid, alltid, alltid Breakfast at Tiffany's.

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

vad gott det låter med afternoon tea!