onsdag 31 mars 2010

VAB

Det här mailet kom nyss på Facebook. Kan vara den bästa inbjudan på oerhört länge! Hade jag cohones nog så skulle jag lätt slängt iväg ett mail. Kanske egentligen borde göra det innan det är för sent för att ångra sig?


Vare sig du är burleskutövare i garderoben eller helt öppet och professionellt är detta riktat till dig! Vi söker nu en till två showgirls (oavsett kön) som kan mammavikariera i vår trupp, lite på obestämd tid, men ca ett år. Detta är alltså en tillfällig tjänst.

Två av våra underbara Katter har tydligen gjort ni-vet-vad, och får inom kort skörda frukterna av detta, eftersom vi är en trupp med stora fläskiga gruppnummer behöver vi vara fulltaliga även när de kliver av scenen för att fostra nästa generation burleskartister. Så snart deras tassels sitter säkert igen och inte spolas bort av bröstmjölk kommer de att återgå i tjänst, men även ett vikariat kan vara mycket utvecklande för dig som burleskdansare. För utom att det kommer att bli sanslöst kul på alla sätt och vis, kommer du också att få scenvana och omges av Sveriges största, första och mest erfarna burlesktrupp - så ta chansen!

Viktigt att veta: Vi lägger ner MYCKET tid och arbete på detta, och det kommer du också att få göra! Vi blir INTE rika på detta, och det kommer inte du heller att bli! Vi umgås nästan hela tiden med varandra, vare sig vi vill eller inte, och därför är 90% av vår audition en fråga om vad som "känns" rätt oavsett tekniska färdigheter och erfarenhet. Eftersom det gäller vikariat kan det även i viss mån handla om att kunna använda den mammalediga Kattens kostym. Vi tycker om att äta kött, dricka sprit och vara grova i mun, så även om du inte är av samma övertygelse måste du stå ut med det.

Mer detaljer om själva auditionupplägget får du när du anmäler intresse, OBS att du endast kan göra det genom att maila duchess@knickerkittens.com - du MÅSTE föranmäla dig via mail senast måndagen den 12 april!

2 kommentarer:

Tifa sa...

Doooo it!! :D
Hade jag inte redan själv starat upp en grupp hade jag dragit iväg ett mail!

Surskägget sa...

Do it! Do it! Do it!