torsdag 4 mars 2010

Helgen!

Hey Hoo HEYERDAHL!
Var: Tiki Room, Birkagatan 10
När: 5/3, 20.00-01.00

Landkrabbor hör upp!
Vi kastar loss vår flotte i vinterslasket och låter oss sakta föras med strömmen till varmare breddgrader.Där väntar en lätt bris av exotiska rytmer som sedermera går över i saltare tongångar som vi naturligtvis ackompanjerar med en eller tre läskande drinkar.Hula hula dans och svängande av bastkjol är självklart välkommet!
I april 1947 snörade Heyerdahl & Co ihop flotten byggd av 9 balsa trädstockar och lite bambu och kastade loss i Peru! Vi visar den oscarsbelönade dokumentären "Kon-Tiki" (1951) i Tiki baren! och lite annat smått och inte torrt...Och... Vi lär ut hur man går på vatten!
Välkommen!
Luscious Lasse & Doctor PeterRiot Club Punk/Post Punk + Rogues Utd. Live!

Var: KGB; Malmskillnadsg. 45
När: 5/3, 20.00-02.00

Kom och röj järnet till den fetaste punken och den tjockaste post punken. Anders och Bengan saftar på med extra mycket street punk och Oi! och våra gäst-DJs Diverge (Alternight etc) och Pontus (nag nag nag, Ritz) fyller på med post punk och annat härligt skrammel.
Som vanligt ser vi er gärna lite lagom packade och glada!
Och liveband blir det också! Apgrymma Rogues Utd. kommer tillbaka och hedrar oss med en spelning. De är så jävla bra, både live och på skiva. Fan, fler måste upptäcka dem -så sprid gärna att de spelar! Underbar HC/Punk, kolla in dem på:
http://www.myspace.com/roguesutd.
Deras suveräna 8-spårs 7" går att köpa löjligt billigt under kvällen. Gört!


Rockers @ Riche
Var: Lilla baren Riche, Birger Jarlsgatan 4
När: 5/3, 22.00-02.00

ROCKERS är klubb som dragits igång av DJ-paret Gustav Bendt och Micke Goulos.
Gustav står bakom klubbar som Endless Summer, Hot Rock Ranch, Hell Bendt, Club Killers med flera. Micke har bl.a. klubbar som Zanzibar, Swing-a-Ling och nu senast Club Studio One i sin CV.
Namnet Rockers antyder vad som kommer att spelas på klubben. Det blir givetvis en mix på 50-talets rock och rhythm and blues, och rockers-kultur av det andra slaget, dvs den jamaicanska varianten. Med ska, rocksteady och 70-talsreggae. Och däremellan blir det en hel del utflykter med gammal soul, calypso, med mera. Allt går i dansens tecken.


Boom Boom
Var: Pet Sounds Bar, Skånegatan 80
När: 6/3, 20.00-01.00

Om den där våren är på väg eller inte har vi ingen aning om. Dock vet vi att källaren på Pet Sounds Bar är ett bra ställe om man vill undkomma vädrets makter och samtidigt ägna sig åt socialt umgänge och musikdiggeri. Baren säljer alkoholhaltig dryck för den som vill ha det, högst troligt är att vi visar nån konstig film eller nåt på storskärmen och naturligvis fläskar vi på med en musikmix som du inte hör någon annanstans (i varje fall inte i nån annan källare på Skånegatan nu på lördag).
Du är välkommen kompis, det vet du.
In the discjockeybås: Per Nordahl och Richard Karström.Klubb Gås @ Pluto - The Radars + Sju Svåra År + A Few Could Afford it live!
Var: Pluto, Lövholmsvägen 20, Liljeholmen
När: 6/3, 21.00-03.00

Nu är det snabba puckar som gäller - på lördag styr vi stegen till Pluto, stans bästa rockhak, alla kategorier! Nominerat till bästa ställe 2009 i Nöjesguidens gala med motiveringen: "Pluto har bara tagit det bästa från svartklubbsvärlden och struntat i allt det dåliga. Resultatet? Stockholms utan tvekan bästa kulturförening!" är det ett hak som är gjort för en rejäl fest.
Med i släptåg har vi The Radars, ska/powerpop-gossarna som tillsammans med Tysta Mari lyckades fylla Lilla Hotellbaren en mulen söndagskväll - inte illa pinkat!
http://www.myspace.com/theradars08
...och så A Few Could Afford It - punkrock med det där drivet som får dig att glömma allt vad problem och morgondag heter!http://www.myspace.com/nagrahaderad
...och så Sju Svåra År som kör bra svensk punk! Består av folk från bl.a. Asta Kask och Burning Kitchen.http://www.myspace.com/sjusvaraar
DJ:ar gör Gås Crew och det blir såklart dansant sväng med punk, stoner, garagerock, riot grrl, soul, grunge m.m.!

Inga kommentarer: